Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Restaurant & cafe
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Arrangementer
Tilføj arrangement
Annonce
Smukfest
Nancy Stevner nød i modsætning til flere andre blandt publikum – og flere anmeldere – onsdagens Prince-koncert i fulde drag. Foto: Mikkel Berg Pedersen
En smuk oplevelse med Prince
09-08-2013
The beautiful experience-koncerten på Danmarks Smukkeste Festival blev en særlig oplevelse for en af Princes største danske fans, Nancy Stevner fra København.

Syv af seks stjerner.

Det er, hvad Nancy Stevner er parat til at give onsdagens hovednavn på Smukfest.

»Det var en virkelig smuk og gennemført koncert. En rigtig dejlig og anderledes oplevelse i en skov,« siger hun.

»Den mand er genial og en af verdens største nulevende kunstnere. Jeg er vild med hans liveoptræden. Jeg føler en kæmpe kærlighed, når han spiller og synger. Han giver meget sjældent en dårlig koncert,« mener kvinden, der oplevede koncerten fra første parket midt for scenen.

Sammen med andre Prince-fans stillede hun sig foran Bøgescenen, da festivalpladsen åbnede onsdag eftermiddag, og hun holdt pladsen, til Prince gik på knap otte timer senere.

På udgivelsesdagen

Allerede fra fødslen blev der knyttet et usynligt bånd mellem Nancy Stevner og Prince.

Hun kom til verden den 20. oktober 1979 – samme dag udgav amerikaneren sit andet album med titlen ”Prince”. Det var dog først 12 år senere, at den lille prins fra Minneapolis spillede sig ind i københavnerpigens hjerte.

»Jeg hørte nummeret ”Diamonds and pearls” på Tjeklisten og optog det på min spolebåndoptager. Et fantastisk nummer, som fik mig til at købe alle hans tidligere udgivelser. Jeg elskede hans musik og tekster, som minder mig om livet. Jeg begyndte at læse om ham og købte musikmagasiner. Mit værelse var fyldt med Prince-plakater,« fortæller hun.

Da Prince optrådte fast i Las Vegas i 2006 og 2007, flyttede Nancy Stevner til spillebyen i tre måneder og gik til en lang række koncerter – både på Hotel Rio og intimkoncerter i en lokal jazzklub.

»Her kom jeg tæt på Prince og mødte ham nogle gange. Senere, da han spillede 21 Nights-koncerterne i O2 i London, flyttede jeg til London en måned. Jeg har været til mere end 50 koncerter, og Prince har flere gange taget mig op på scenen, hvor vi har danset sammen.«

»Han vinkede til mig«

Under koncerten i Skanderborg kom Nancy dog ikke på scenen.

»Men han vinkede til mig flere gange,« fortæller hun.

Prince spiller aldrig det samme sæt, og derfor er hver koncert ifølge Nancy Stevner en unik oplevelse.

»Han lavede en smuk coverversion af ”Crimson and Clover”. Jeg synes, at det var dejligt, at det ikke blev en koncert fyldt med hits, vi har hørt så mange gange før.«

»Og så kunne jeg godt lide Jimi Hendrix-setup’et, som ud over frisuren og tøjet afspejles i sceneopbygningen med Marshall-forstærkere og kun hvide musikere, som Hendrix også optrådte med. Det var en helt ny Prince.«

Leveret af: JP Aarhus Print artikel Send artikel
Læs også
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide