Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Restaurant & cafe
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
Koncert
PR-foto
Taube synger Taube
07-05-2012
Hvem er bedre til at synge Taube end Taube? Musikhuset Aarhus byder onsdag på visesang i særklasse, når svenskernes nationalskjald nummer ét Sven-Bertil Taube synger sange skrevet af faderen Evert Taube.

Små dramaer og smuk poesi, sat sammen med begavet musik – det er folkeviser, når de er bedst, mener den folkekære visesanger Sven-Bertil Taube. Og han ved, hvad han taler om som søn af komponisten og forfatteren Evert Taube, der har skrevet en række af Nordens mest kendte og elskede viser.

Sven-Bertil Taube er efter mange års kreativ indsats på højeste plan mere populær end nogensinde og en af Skandinaviens mest værdsatte kunstnere. Også i Danmark er han meget afholdt og danskernes kærlighed er gengældt. Sidste turné i Danmark var med fulde huse og stående ovation.

Sven-Bertil Taube har bl.a. vist sit format ved at føre folkeviserne ind i det nye årtusinde. I 2000 udkom ”Sven-Bertil Taube synger Evert Taube – de bedste fra 1970-2000”. Cd´en solgte i løbet af ingen tid 50.000 eksemplarer(tæt på trippel platin) alene i Danmark! Sven-Bertil Taube har en sjælden evne til at begejstre sit publikum, sidst han spillede og sang i Aarhus var for en  fyldt store sal.

Han har netop haft succes med endnu et af sine mange talenter. Hans medvirken i Stieg  Larsson’s film ”Når mænd hader kvinder” og ikke mindst hans senest film ”En enkeltbillet til Antippe” som  ikke er  kommet til Danmark endnu. Der venter endnu en filmindspilning i sommeren 2012.


Leveret af: Aarhusportalen.dk Print artikel Send artikel
fakta
Sted
Musikhuset Aarhus, Store sal

Tid
Onsdag 9. maj 2012 kl. 19.30
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide