Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
McDonald's
Foto: Ole Lind
McKnap så godt
06-11-2006
McDonald's er inkarnationen af fastfood og normalt en tryg havn for inkarnrede fastfood-spisere, men denne aften i Viby var klart uner gennemsnittet.

Da fastfood-patruljen rullede op foran McDonald's i Viby en tirsdag aften ved 19-tiden, holdt der temmelig mange biler i kø ved drive-in afdelingen, så vi besluttede at parkere på pladsen over for og indtage vort måltid på stedet.

Vi kom ind til endnu et par ret store køer, men stolede på McDonald's princippet om hurtig og effektiv betjening, trods alt.

Det blev der nu ikke noget af. Køen bevægede sig trægt, selv om der helt åbenlyst var høj hastighed og travle hænder i det bagvedliggende køkken.

Vores teori er, at man her på burgerrestauranten i Viby prioriterer de bilende kunder højere end de stående, og det kan der måske være fornuft i - eller..?

Men dér stod vi og kunne ikke andet. Da det endelig blev vores tur, kunne vi godt fornemme, at der var stress og utålmodighed på drengen. Vores værtinde, som det vistnok hedder i McDonalds-sproget, havde i hvert fald ikke det smil på, som vi kender fra reklamerne. Attituden var mere i retning af ?åh nej, nu igen tre forskellige bestillinger? - og lidt senere ?og så skal han også have en bon!?.

Hvorom alting er, fik vi de bestilte varer i ret hurtigt tempo. En Big Mac menu til Camilla med fritter og cola, en Quarterpounder stor menu med fritter og cola til Rasmus suppleret med McNuggets og til holdkaptajnen en McFeast-menu, også med cola og fritter, fest skulle det være.


Ingen fest

Men blev det så en fest? Næh, egentlig ikke. Burgerne havde ligget lige længe nok og ventet, så de var lunkne. Bollerne var slatne og våde i bunden, Big Mac'ens øverste del var ristet for meget, mens underbollen var det absolut modsatte.

De supplerende McNuggets (der var fire) til ekstra 19,75 kr. blev beskrevet som udmærkede, men dog med friture-smag i den mere gennemtrængende ende.

Fritterne var dels sprøde, dels bløde. De klarede sig igennem nåleøjet, men scorede på ingen måde topkarakter hos dommerne.

Alt i alt var der ikke tale om nogen imponerende præstation. Det gælder i øvrigt også renligheden.

Som der blev sagt fra det kritiske medlem af dommerpanelet: »Man skulle bruge mere tid på at feje pommes fritter og tørre borde af.«

Tre små stjerner

Ved dommerbordet på familierestaurantens første sal diskuterede vi grundigt pro et contra. Vi var tæt på at nøjes med to, men endte på tre små og ikke særligt funklende stjerner.

Pris alt i alt 175 kr., og det må anses for at være rimeligt, trods alt.Leveret af: JPÅrhus Print artikel Send artikel
Fakta
McDonald's
Viby Ringvej 19
8260 Viby
Tlf. 8611 6666
Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide