Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
China Wok House
Foto: Thomas Larsen
Meget mad for pengene
14-11-2006
China Wok House kan absolut anbefales. Vi diskuterede kun point-givningen ganske kort - tre flotte stjerner var i hvert fald hjemme, men den udslagsgivende faktor blev sushien, som bragte den samlede stilling på fire små stjerner.


China Wok House er placeret midt i Århus i det, som nogle af os endnu husker som Regina-krydset. Der er kineser-restaurant ude bagved, men her i forreste afdeling er det take-away, som de fleste tager med sig, men som man også kan nyde på stedet.

Take-away afdelingen har et pænt udbud af de klassiske retter som oksekød med grøntsager, kylling ditto, indbagte rejer, små forårsruller, nudler, ris, diverse saucer og tre små paptallerkener klistret på disken med angivelse af priser.

Klistret på disken lidt længere væk er der også tilbud på sushi. 6 styks for 76 kr., 9 for 98 kr. og 12 for 120 kr. Det er en særdeles moderat pris for det, der skulle vise sig at være aftenens højdepunkt og årsag til det sidste skub, der sender Wok House på fire stjerner.

Ved take-away disken kan man vælge mellem tre, fire og fem retter til priser, der underligt nok stiger progressivt (se forklaring herunder).

Vi valgte på herresiden henholdsvis tre og fire retter, mens den unge kvinde i midten kastede sig ud i en sushi-bestilling på seks.

Samme papæske

Vælger man mellem de kinesiske specialiteter, må man se i øjnene, at de forskellige retter alle bliver vuppet ned i samme papæske, og det kan måske have sin særlige charme, at forårsrullerne og de indbagte rejer ruller rundt i sovs og grøntsager. Men helt ærligt - en mere separatistisk indstilling kunne være ønskelig.

Man kan spise med pinde, men de fleste vælger de hvide plasticgafler fra kurven på disken.

Lad os sige det, som det er: Man får meget mad for pengene, og selv om det hele serveres lidt hulter til bulter, så smager det faktisk godt. Krydringen er tilpas og ikke for vattet, grøntsagerne er sprøde, og for dem, der kan lide babymajs, er der mange fund at hente.

Christian mente, at kyllinge-delen var til den for tørre side, men var ellers godt tilfreds. En fin oplevelse, alt i alt, der smagte godt, og som mættede.

Julia måtte vente på sin sushi, da den her - heldigvis - først tilberedes, når bestillingen indløber. De seks forskellige med kinarejer, tun, laks - i makirulle og som nigiri - blev serveret ved bordet på en smuk bakke i et smukt japansk fad, suppleret med wasabi (stærk japansk peberrod) og syltet ingefær samt naturligvis pinde. Meget smukt, meget delikat og meget rimeligt i pris.

Inklusive fanta, cola og danskvand nåede den samlede regning op i 181 kr. eller ca. 60 kr. pr. person. Det er fornuftige priser. Når betjeningen samtidig er venlig og hurtig, når man kan se, at der hele tiden kommer nye og friske forsyninger til, og det hele så også smager godt, kan China Wok House absolut anbefales. Vi diskuterede kun point-givningen ganske kort - tre flotte stjerner var i hvert fald hjemme, men den udslagsgivende faktor blev sushien, som bragte den samlede stilling på fire små stjerner.


Leveret af: Internavisen Jyllands-Posten Print artikel Send artikel
Fakta
China Wok House
Sønder Allé 9,
8000 Århus C
Tlf. 86 12 69 23

Kinesisk matematik

Benytter man sig af China Wok House's take-away (og det kan man roligt gøre), skal man være opmærksom på, at priserne stiger progressivt (som skatteskalaen!).

Tre retter koster 25 kr. - dvs. 8,33 kr. pr. ret.

Vælger man fire retter, når prisen op på 35 kr., altså 10 kr. mere for den ekstra ret.

Tager man fem retter, kommer man af med 50 kr., altså 15 kr. ekstra for den femte ret.

Den smarte vil vælge to gange tre retter til i alt 50 kr. og dermed få seks retter.
Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide