Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
Marselis Pizzeria
Foto: Mathilde Bech
Molto bene, Marselis...
30-10-2006
Marselis Pizzeria har lige det ekstra, der gør pizzaerne til en rigtig god oplevelse.
Marselis Pizzeria på hjørnet af Marselis Boulevard og Hans Broges Gade er placeret i bekvem afstand fra Marselisborg Gymnasium og andre uddannelsesinstitutioner, og det har naturligvis indflydelse på omsætningen.
Men vi ved fra pålidelig kilde, at også modne mennesker fra kvarteret er flittige gæster i det lille pizzeria, og at der er mange stamkunder, der jævnligt henter aftensmaden her.

Det er der mange gode grunde til. Blandt andet 27 forskellige slags pizzaer (inklusive børnepizzaer), hvoraf de fem også sælges som frokostpizza til 35 kr. pr. stk. Ellers ligger prisniveauet for pizzaer i området 35-65 kr. Ønsker man USA-udgaven med dobbelt bund og dobbelt ost, skal man af med 10 kr. mere. I familieudgaverne skal man regne med omkring dobbelt pris.

Man kan også få fire slags pasta (45-50 kr.) og otte forskellige sandwicher (30-35 kr.).

Prismæssigt ligger vi altså på et rimeligt og normalt niveau.

Pizzakendere

Anmelderholdet denne gang bestod af et par pizzakendere, som er vant til den lokale pizzabager i Højbjerg. De og et par ekstra medspisere på sidelinjen kunne straks spotte, at pizzaerne fra Marselis kvalitetsmæssigt og smagsmæssigt lå lige et stykke over den sædvanlige leverandørs produkter.

Og det gjaldt samtlige indkøbte pizzaer i normaludgaven (med ekstra hvidløg!), som var Manzo med oksekød, pepperoni og løg (50 kr.), Prosciutto med skinke og champignons (45 kr.), Napoli med oksefilet, gorgonzola, frisk tomat og løg (60 kr.), Salame med pepperoni og grøn peber (45 kr.) samt den indbagte Calzone Verona med rejer, skinke og champignons (50 kr.).

Fælles for pizzaerne var, at de havde en tilpas tyk og sprød bund, at der ikke var sparet på fyldet, som også var af god kvalitet champignoner, løg, tomater, peber osv. var hjemmesnittet af friske råvarer, og det kan altså smages. Også rejerne i Calzonen var langt bedre end de gennemsnitlige bittesmå og smagløse, som man ofte kommer ud for.

Betjeningen i pizzeriaet ved afhentningen af de telefonisk bestilte varer var venlig og smilende vi så pizzaerne blive taget ud af ovnen og pakket i standardkasserne.

Pizzaerne duftede godt, da de kom på bordet.

»De ser endog meget indbydende, fristende og appetitlige ud,« lød dommen, og begejstringen fortsatte, da der blev delt rigelige smagsprøver ud omkring bordet.

»Det smager suverænt godt,« slog Amalie fast. »Bedre end dem vi plejer at få.

Pris i forhold til kvalitet vurderes også at være i orden, så der er fire velfortjente stjerner og en rigtig varm anbefaling til Marselis Pizzeria, som giver sine pizzaer og sine kunder lige det ekstra, der løfter det hele op over det gennemsnitlige.

Leveret af: Internetavisen Jyllands-Posten Print artikel Send artikel
Fakta
Marselis Pizzeria
Marselis Boulevard 24
8000 Århus C.
Tlf. 86 12 34 00
Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide