Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
Chick Inn
Foto: Carsten Ingemann
Kylling med stjernedrys
27-11-2006
Chick Inn ligger helt i toppen, når det gælder fastfood-spisesteder. Testholdet fandt intet at sætte en finger. Der var stjernedrys over hele linjen.
Julia og Christian, der som regel er meget uenige, i hvert fald når det gælder fastfood, var denne gang slet ikke i tvivl. Begge mente uden vaklen, at Chick Inn i Immervad havde gjort sig fortjent til fem stjerner, og man kan kun føje til, at denne vurdering er et udslag af absolut sund dømmekraft.
Chick Inn har en del år på bagen her på pladsen over for Magasin, tæt på åens cafeer og restauranter samt sandwichbaren Lindas.

Som navnet antyder, er det mest kylling i forskellige variationer, der serveres, men fjerkræhadere kan også være med. Til dem er der for eksempel sandwich med paté, skinke og ost, italiensk pølse, roastbeef, rejer, tun samt et udvalg af diverse salater.

Prisniveauet er nok i den lidt højere ende, men adressen er dyr, og det må indrømmes, at kvalitet på dette niveau også kræver sin pris.

Alt i alt mener anmelderholdet, der er en fornuftig balance mellem pris og kvalitet.

Bifaldsytringer

Sandwich koster 37 kr. som flûte, 32 kr. som grovbolle. En B.L.T. (toastbrød) fås i to variationer til 40 kr., salaterne ligger i området 25-39 kr., en kvart kylling med tilbehør (menu) koster 47 kr., går man op i en halv, stiger prisen med en tier til 57 kr. En lille sodavand koster 12 kr., en stor 18 kr.

På anmelderholdet valgte Christian, hvis mæthedsfornemmelse har det med at indtræde forholdsvis sent, en kombination af først sandwich med kylling og bacon, derefter en pastasalat med kylling, bacon og brød samt en stor cola. Det hele gled ned med tydelige bifaldsytringer undervejs. Julia var mere beskeden og valgte den kvarte kylling med pastasalat, mens jeg selv for at bryde kyllingemønstret prøvede en sandwich (flûte) med skinke og ost.

Lad os tage den sidste først: En stor og lun flûte (sandsynligvis bake-off, men i den gode kvalitet med sprød skorpe og god krumme) var lagt sammen om sprød salat, tomat, god dressing samt rigelige skiver af velsmagende skinke samt en fornuftig skive ost fra den bedre ende af skalaen. Lige efter bogen og lidt til.

Den kvarte kylling var saftig og god, pastasalaten rigelig (dog med ymerdressing i stedet for den bestilte karry ditto), veltilberedt og appetitlig. Det samme kan siges om sandwichen med kylling og bacon samt pastasalaten med de samme ingredienser.

Så alle var glade.

Det smagte godt

Også over den venlige og kompetente betjening, indretningen af lokalet med de få borde og en del billeder af fjerkræ i forskellige udformninger på væggene, den høje grad af renlighed og den gode og rare atmosfære.

Ordene fra fastfood-eksperterne var blandt andet: »Det smagte godt«, »Kyllingen smagte enormt godt«, »Frisk pastasalat«, »Fint sted, hvis man vil have lidt mere end en almindelige fastfood-oplevelse«, »Det hele var godt, hyggeligt sted, hvor man gerne kommer igen sammen med veninderne«, »Jeg kan ikke finde noget at klage over«.

Så sagen er klar. Chick Inn kan roligt baske begejstret med vingerne. De fem stjerner er hjemme i buret.

Leveret af: Internetavisen Jyllands-Posten Print artikel Send artikel
Fakta
Chick Inn
Immervad 5
8000 Århus C
Tlf. 8619 30 33
Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide