Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
Pizza Hut
Foto: Ole Lind
Pizza Hut - Not!
11-12-2006
Pizza Hut på Klostertorvet ser indbydende ud, betjeningen er venlig, men priserne modsvarer slet ikke madens kvalitet
Pizza Hut på hjørnet af Klostertorvet og Guldsmedgade er godt besøgt denne tirsdag aften ved 17.30-tiden. Især mange børnefamilier finder åbenbart ind her, og man kan godt forstå det. For der er buffet efter princippet spis-hvad-du-kan for 99 kr. pr. næse - men to voksne og to børn får det samme for 250 kr. Og så er der soft-ice maskine til fri afbenyttelse.
Nu var vi tre voksne, og vi valgte også buffeten for at komme så langt rundt i repertoiret som muligt.

Havde vi haft trangen til cocktail som indledning til måltidet, kunne vi have valgt mellem forskellige blandinger med kendte mærker i rom, vodka og whisky - eller en kir, som i sin originale form er hvid bourgogne med solbærlikør. Alle slags til den meget beskedne pris af 15 kr. - og med (vi spurgte) 2 cl ægte spiritus i.

Vi sprang over det gode tilbud, men vi kan ikke sige os fri for at være noget overraskede, da det gik op for os, at man her på stedet tillader sig at tage 30 kr. for 0,4 liter sodavand. Ganske vist kan man for fem kroner ekstra køre efter princippet ad libitum, men alligevel.

Vi blev placeret i rygerafdelingen, da der ikke var ledige borde andre steder. Det gjorde nu ikke så meget, for der blev ikke røget kraftigt.

Stort udbud

Vore drinks (altså de bløde) blev serveret ved bordet, og så kunne vi ellers gå til buffeten og se på udbuddet.

Det er forholdsvis stort. Der er salatbar med mange muligheder, der er forskellige dressinger, der er suppe (denne aften gullaschsuppe), tre slags pizza (skinke og ananas, pepperoni og oksekød med peberfrugt), spareribs, chicken wings - og så altså soft ice med mulighed for diverse drys.

Vælger man buffeten fra, er der en del andre muligheder. Pizza Hut har 15 forskellige pizzaer at vælge imellem i prisniveauet 65-75 kr. - tager man en af de store, som man kan være to om, taler vi om priser fra 99 til 139 kr. Pizzaerne fås i to udgaver, deep pan (tyk bund) og Big Newyorker (tynd bund).

I en by som Århus, hvor det generelle prisniveau bevæger sig i området 45-55 kr. for pizzaer, må man konstatere, at Pizza Hut ligger i den absolut højere ende.

Blandt de øvrige tilbud er der forskellige forretter, kyllingeretter og salater. Øl koster 35 kr. for en stor fadøl, vin fås i glas til 27 kr., en flaske koster 99 kr.

Så langt, så godt.

Ikke så gode

Men, og nu kommer vi til det. Vi synes faktisk ikke, pizzaerne var særligt gode. De var bløde i bunden, der var meget mere brød end fyld i dem, det hele virkede lidt fabriksfremstillet og langt fra hjemmelavet.

Der er ingen tvivl om, at Pizza Hut har ambitioner om at være en rigtig restaurant, men det bliver man altså ikke ved bare at hæve priserne. Madens kvalitetsniveau skal følge med, og det gør det langt fra her.

Christian var den mest positive, ikke mindst på grund af den ubegrænsede adgang til fast føde og flydende varer, mens de to andre på holdet var mere forbeholdne.

Konklusionen er, at alt taget i betragtning, især forholdet mellem pris og kvalitet, ikke berettiger til mere end to stjerner selv Christian bøjede sig til sidst, selv om han plæderede ivrigt for tre små stjerner.

Leveret af: Internetavisen Jyllands-Posten Print artikel Send artikel
Fakta
Pizza Hut
Klostertorvet 2
8000 Århus C
Tlf. 8613 2055
Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide