Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
Jerry's
Foto: Thomas Larsen
OK, Jerry!
18-12-2006
Man går ikke fejl af Jerrys, hvis man vil have en god pizza til en fornuftig pris.
På Jordbrovej på Christiansbjerg, klos op ad Aarhus Universitet, ligger Jerrys, og der ligger den godt, for ifølge meget pålidelig kilde er den særdeles populær blandt de studerende og eleverne på den nærliggende Katrinebjergskole.
Det forstår man godt, for udvalget er stort og et frokosttilbud med en pizza samt en sodavand eller en skål salat sælges for sølle 30 kr. (ud af huset dog 32 kr. det er nok for papæsken!).

Vi blev nu inden døre denne onsdag aften ved halvsyvtiden, da søgningen endnu var ret så beskeden. Det blev der dog rettet op på, inden vi meget mætte og godt tilfredse igen kørte ned ad bjerget.

Spisestuen hos Jerrys er forholdsvis stor med et pænt antal borde og plads til 45 siddende gæster. Og når vi bruger ordet stue, er det altså ikke helt forkert.

Indretningen er mildest talt kitschet, men atmosfæren er varm og indbydende, og der er også lidt tryghed forbundet med standerlampen fra farmors tid, billederne af italiensk turistidyl på væggene, det noget umotiverede hegn af pileflet og forskelligt bric-a-brac.

Man bestiller ved disken, men så bliver der i øvrigt serveret ved bordet.

I vores tilfælde blev det til tre pizzaer med stor cola til de yngre på holdet samt en danskvand til den ældre.

38 forskellige pizzaer

Der er 38 pizzaer at vælge imellem, alle i tre forskellige størrelser 26x26, 29x29 og 40x40 cm, i prislaget 30-48 kr., 40-67 kr. og 80-130 kr. Må vi anbefale, at man holder sig til den mindste udgave, som sagtens kan mætte selv en meget sulten.

Ud over pizza er der børnemenuer, pastaretter, forskellige slags bøffer, kalkun og kylling, fiskefilet, forårsruller, chili con carne, kebab, burgere og salater.

En stor sodavand koster 20 kr., stor fadøl 25 kr., et glas husets vin 20 kr. (flaske 90 kr.).

Priserne er rimelige, betjeningen venlig og smilende, og til alt held er pizzaerne faktisk rigtig gode.

De er lavet fra (pizza) bunden, og det kan smages (Camillas var dog lidt blød i det). Der er ikke sparet på fyldet, men som ekstra læserservice vil vi foreslå, at man som Rasmus beder om at få sin pizza uden de cocktailpølser, som man har en vis svaghed for her på stedet.

Der er ekstra hvidløg uden charge, og bestikket er det gode gamle grillbestik, som skærer igennem, hvor så meget andet må give fortabt.

Kunne ikke spise op

Alle var enige om, at udvalget er meget stort, at pizzaerne er, som de skal være, og at priserne er mere end rimelige. I alt kom vi af med 219 kr., men kunne sagtens have sparet 30 kr., hvis vi for de tos vedkommende havde valgt de små pizzaer (ingen af os kunne spise op!).

Så der er tre flotte stjerner og en varm anbefaling til Jerrys, som selv gør opmærksom på, at der er meget kort ventetid, når man bestiller pizzaer, der skal bringes, da vi har tre udbringningsbiler.

Bare kør løs, Jerry!

Leveret af: Internetavisen Jyllands-Posten Print artikel Send artikel
Fakta
Jerry's
Jordbrovej 11
8200 ÅrhusN
Tlf. 8616 1888 &
8616 1898
Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide