Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
Papillon
Den lille sommerfugl med det ekstra p
26-12-2006
Papillon i Østergade gør ikke meget væsen af sig, men der serveres lige ud ad landevejen-fastfood, og det er ikke så ringe endda.
Papillon er fransk og betyder sommerfugl, og så er det navnet på en sandwichbar i Østergade lige over for Salling. Her lå før den storartede Subway, som var noget mere strømlinet og oppe på trend-dupperne, men Papillon er nu heller ikke så tosset.
Ikke sådan at forstå, at man her får noget epokegørende, der siger »Whauw,« men det, der bliver langet over disken, er i orden. Den venlige mand, der betjente os, brugte hygiejniske handsker, og der er i det hele taget rent og pænt og rart i den lille restaurant.

Sandwich i centrum

De unge smagsdommere kom direkte fra henholdsvis arbejde og skole denne torsdag aften ved godt 18-tiden, og mens vi spiste, var der et pænt flow af folk, der kom og hentede take-away mad.

Det er sandwich, der er i centrum hos Papillon (der i øvrigt på sine mange farvestrålende reklameplakater har fået et ekstra p med i navnet), og der er en del at vælge imellem: Skinke og ost, kylling og bacon, tunsalat, roastbeef, røget laks, kalkun og bacon, pastrami og ost, pepperoni, salami og ost, rejer og æg, steak og ost, æg og bacon, roastbeef og skinke, skinke, kalkun og bacon og kebab!

Men først og fremmest skal man vælge mellem flûtes (baguettes) på enten 20 eller 30 cm (prisforskellen er en rund 10er), ciabatta eller sandwichbrød (BLT og trekantsandwich).

BLT står for Bacon, Lettuce, Tomato, altså bacon, salat og tomat, og koster 30 kr. i sin originale form, fem kr. ekstra, hvis man vil have ekstra fyld som kylling, kalkun, skinke, pastrami og/eller ost.

Endelig er der forskellige pastasalater til 35 kr. og grønne salater til samme pris. En mellemstor sodavand, som man selv tapper, koster 20 kr.

Rimeligt prisniveau

Prismæssigt befinder vi os på det rimelige niveau, ikke mindst den generelle kvalitet taget i betragtning.

Anne Marie valgte en sandwich med røget laks, som blev tilvirket, mens vi så på. Godt med laks i acceptabel kvalitet, sprød salat og tomat, god hvidløgsdressing.

Thomas trængte til masser af kulhydrater, så han kunne få bygget depoterne op, så han valgte pastasalat (skruer) med kalkun og bacon samt et lunt stykke brød. En pænt stor og mættende portion, som smagte ham særdeles godt.

Selv valgte jeg en ciabattasandwich med roastbeef, også med frisk tomat i skiver, sprød salat og efter eget valg hvidløgsdressing og syltet agurk. Fint, selv om ciabattaen ville have vundet en del ved lige at blive lunet.

Det hele virkede frisk, smagte godt, og så var det til at betale. En god gennemsnitsoplevelse, som man sagtens kan anbefale.

Der er tre stjerner til den lille sommerfugl.

Leveret af: Internetavisen Jyllands-Posten Print artikel Send artikel
fakta
Papillon
Østergade 28
8000 Århus C
8613 4645
Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide