Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
Wraps
Foto: Carsten Ingemann
Nytårswrap!
02-01-2007
Wraps leverer lækkert fyld, der er pakket godt ind til rimelige priser
En wrap er ganske kort fortalt en tynd, usødet pandekage (tortilla), som pakkes om varierende fyld, og som kan spises uden kniv og gaffel.
Wraps i Skt. Clemens Stræde er asiatisk drevet, og det sætter et vist præg på fyldet, så man her kan få både Thai og China Wraps med både kylling og and og masser af grønt.

Ellers er der mere almindeligt fyld som kylling og bacon, æg og rejer, tun og sågar også shawarma, og så er der ciabatta-sandwich, der her fyldes lige som en pita og der er også almindelige sandwicher baseret på flûtes. De var nu udsolgt, da vi var der lige som pastaretterne var det.

Det gjorde nu ikke så meget, for vi var naturligvis ude for at prøve stedets wraps, selv om Christian, den umættelige, naturligvis skulle have en ciabatta med oksekød on the side.

Vælger man sine wraps som menu, følger der en lille cola med til de i alt 40 kr. en besparelse på hele én krone, men lidt har vel også ret.

Stedet har foruden de sædvanlige softdrinks også dansk øl, som koster 21 kr. flasken.

Tager man en sandwich eller en wrap uden for menu-systemet, er der fast pris: 28 kr. denne aften var der dog tilbud på sandwich med kylling og bacon til 26 kr.

Busstation i Bangkok

Vi kastede os ud i wraps med kebab og oksekød samt den kinesiske variant med Peking-and og tog dem med til lokalet oven på med diverse små borde og stole. Det hele mindede ikke mindst på grund af de farverige vægge med aiatiske motiver i naivistisk stil en del om en ventesal på en busstation i Bangkok.

Den slags kan godt have sin egen charme.

Erfarne wraps-spisere kan jonglere med denne aflange pakke uden at spilde. En anden én må med røde kinder tilstå, at mere øvelse vil være på plads, for fyldet havde det med et rende ud af den ene ende, uanset hvordan man vendte og drejede produktet.

Smagen vakte begejstring hos de unge, der var klar med det helt store stjerneshow. Men ciabattaen, som var Christians ekstranummer, kaldte ikke på voldsomme klapsalver. For meget brød, for lidt fyld og forkert disponeret, lød dommen fra vores fastfood connaisseur.

Julia var mere end godt tilfreds med sin wrap, som foruden kød indeholdt blandt andet sprød og frisk salat, tomat, guacamole, salsa og chili i fin balance. »Vildt lækkert. Billigt. Man bliver mæt. Her vil jeg komme igen!,« lød kommentarerne blandt andet.

Min egen med Peking-and, som der var lidt ventetid på, havde også et godt fyld af grønt, lidt mango og gode dressinger. Kødet var til den noget tørre side og kaldte ikke minder frem om den ægte Peking-and, men det gik an!

Alt i alt kom vi af med 148 kr. Og alt i alt bliver der kvitteret med fire stjerner og en varm anbefaling til Wraps.

Leveret af: Internetavisen Jyllands-Posten Print artikel Send artikel
Wraps
Wraps
Skt. Clemens Stræde 7
8000 Århus C
8618 2293
Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide