Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
Allé Cafeen
Foto: Casper Dalhoff
Hyggeligt i Højbjerg
08-01-2007
Allé Cafeen lokker med lys og varme bag de små vinduer og der serveres udmærkede pizzaer og burgere.
Allé Cafeen har været en fast bestanddel af Rosenvangs Allé i den ende, der ligger nærmest Højbjerg Torv og tæt ved Kridthøjtorvet.
Man husker de fremragende hjemmelavede burgere herfra, men tiderne skifter, og nu har der efterhånden i et stykke tid været ny ejer på stedet.

Sådan går det jo, og lad det være sagt straks: Man får udmærket og venlig betjening på stedet, og det, der rækkes over disken kan der ikke sættes fingre på.

Varerne er i orden, om end lidt standardprægede og uden det personlige touch, som løfter dem op i den højere ende af skalaen, hvor man bliver overrasket og synes, at man får lige det lidt mere.

Klassisk udvalg

Allé Cafeen ligger trukket lidt tilbage, ruderne er små og firkantede, og ude fra ser det hele hyggeligt og indbydende ud, ikke mindst en regnfuld og kold aften.

Inden for er der da også lunt og rart, der er små marmorborde på jernstel, fjernsyn i hjørnet og magasiner i stativet ved siden af køleskabet.

Udvalget er forholdsvis klassisk og standard, selv om der er udfoldet en del kreativitet ved navngivning af pizzaerne vi nævner i flæng: Tarzan, Lamia, Atlan, Salvadore, Chiko, Deniro, Franko og Tango.

Der er også en, der hedder California Dreams den består af tomat, ost, oksekød, bacon, frisk tomat og champignon, og det skal jo nok få en til at drømme om solbeskinnede Californien!

Der er 30 forskellige at vælge imellem i prisniveauet 50-70 kr.

Det er i den højere ende af skalaen, ikke mindst set i forhold til nærmeste konkurrent, men der kan jo være forskel i kvaliteten. Det må vi undersøge ved lejlighed.

Menuen omfatter desuden de sædvanlige pølser, et udvalg af burgere, pita, bøffer, schnitzler, pasta, kebab og kylling.

Vi valgte pizzaerne Tarzan og Pepperoni til henholdsvis 53 og 49 kr. samt cheeseburgeren til 32 kr.

Tarzan fik et skud ekstra hvidløg og chili, så den kunne leve op til den forventede styrke, mens Pepperonien blev købt som standard uden tilsætningsstoffer.

Tarzan havde fyld af pepperoni, hakket oksekød i små kugler, løg, champignon og chili Pepperonien havde selvfølgelig skiver af pepperoni, men dertil også grøn peber, som Julie fortrød, at hun ikke havde fravalgt ved bestillingen. Det havde sparet hende for at sidde og pille de små stykker fra (så kan hun lære det!).

Generelt gode pizzaer

Generelt var pizzaerne gode. Tynd, sprød bund tilpas bagt, hverken for lidt eller for meget, udmærket fyldmængde, god smag. Klassisk pizza i klassisk standard. Og Tarzan var rigtig stærk!

Burgeren var lige så klassisk i udtrykket. God bøf af friskhakket oksekød, der først blev formet og stegt ved bestillingen, stor bolle af den bløde slags, sprød salat, tomat, agurk, syltet agurk osv. Ikke på nogen måde nyskabende, men alt i alt ok.

Og også alt i alt en god oplevelse på Allé Cafeen, som vi gerne anbefaler og med glæde giver tre stjerner.

Leveret af: Internetavisen Jyllands-Posten Print artikel Send artikel
fakta
Allé Cafeen
Rosenvangs Allé 196
8270 Højbjerg
Tlf. 8627 3413
Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide