Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
Prins Pizza
Den lille prins
19-02-2007
Prins Pizza tæt er måske byens mindste pizzeria, men ikke det bedste, som man ellers selv antyder.
En venlig læser ringede og fortalte, at Prins Pizza i Janus La Cours Gade tæt ved Vesterbro Torv serverer forrygende pizzaer og foreslog patruljen et besøg.
Vi fulgte forslaget, men selv om pizzeriaet selv i sin farvebrochure under sit logo skriver » måske byens bedste pizza...«, så må vi skuffede konstatere, at oplevelsen hører til de knap så gode.

Prins Pizza er derimod

»- måske byens mindste pizzeria«, for lokalet er meget lille og trangt, så man skal ikke forvente at kunne spise sin pizza på stedet. Det her er kun til afhentning.

Dronningen på væggen

Udvalget er det klassiske med 20 italienske pizzaer og 14 i den amerikanske deep pan-udgave. Priserne ligger i mellemlejet 38-67 kr. Sodavand koster 16 kr. for en halv liter, 28 for halvanden.

På væggen hænger der billeder af noget, der kunne være værtens familie på den anden side den danske kongefamilie med et ældre familiebilledeportrætter af dronningen som ung og kronprinsen i militær galla.

Charmerende lige som vores glade vært, der uopfordret fortalte, at de små naive malerier var blevet efterladt af den tidligere ejer. Han savner dem næppe.

Vi bestilte. En Capricciosa med skinke og champignon (et opslag gør opmærksom på, at man her i forretningen udelukkende benytter kalkunskinke). En Capone med oksekød, champignon og løg. Og en Kebab pizza med salat og dressing, 48 kr. stykket for de to første, 55 kr. for kebabben.

Mislykket pizza-eventyr

Den bedste var capricciosaen, og den var ikke god. Fedtet og lidt slatten, syntetisk smag, ligegyldig. Værre var det med Caponen, hvis beskedne mængde hakket oksekød smagte lige som de billigste frosne burgerbøffer. Den manglede i høj grad også tomat og ost.Til gengæld var der betydelige mængder af skivede løg. Kebabben blev kun spist (næsten) op, fordi Morten var umådeligt sulten.

Halvdelen af det indkøbte røg ud ingen havde lyst til at gemme noget som helst af dette mislykkede pizza-eventyr, som var præget af dårlige råvarer, alt for lidt gavmildhed med tomatsovsen og osten, slappe bunde og manglende rettidig omhu.

Hvis Prins Pizza har tænkt sig at arve det store pizzarige, så kan han godt tænke om igen. Der er to stjerner. Og de er meget beskedne.

Leveret af: Internetavisen Jyllands-Posten Print artikel Send artikel
fakta
Prins Pizza
Janus La Cours Gade 1
8000 Århus C
Tlf. 8619 1870
Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide