Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
Beder Pizza- og kebabhus
Foto: Ole Lind
Det kunne være bedre i Beder
23-04-2007
Beder Pizza- og Kebabhus bør opjustere kvaliteten på sine pizzaer. Men rullekebabben er helt fin.
De fleste af egnens pizzeriaer og kebabsteder ligner hinanden til forveksling. Man skulle tro, at alle disse mennesker med iværksættertrang, der ønsker at åbne deres eget sted, henvender sig hos en eller anden central, der så påtager sig alle de indledende øvelser.
Det kan måske være fornuftigt nok, men problemet opstår jo, når man gerne vil skille sig ud fra mængden og trække kunder til fra de konkurrerende butikker.

Hvilket forretningsmæssigt må være en fornuftig strategi, når man tænker på, hvor mange pizzeriaer og lignende fastfood-forretninger, der findes i og omkring Århus.

Kedelige lokaler

Beder Pizza- og Kebabhus er ikke nogen undtagelse fra reglen.

Man kommer ind i et ikke særligt inspirerende lokale. Bag disken står en ung pige, der ligner en, der meget hellere ville være et helt andet sted.

Der var ikke meget smil over feltet her, og der var heller ikke megen beklagelse i stemmen, da hun lakonisk meddelte, at man var løbet tør for cola på flaske ud-af-huset, som man ellers slår på i sin folder. Og vi kom altså ikke en sen fredag eller lørdag aften, hvor man kan formode, at der er knald på, men en sløv mandag ved 19-tiden.

Aftenens topnummer

Julie havde dog observeret, at kiosken ved siden af var åben, så hun trådte i karakter og sikrede sig et par colaer, så ingen skulle tørste.

Det var også hende, der valgte aftenens absolutte topnummer, nemlig rullekebabben til 50 kr. Godt brød med masser af kebabkød, frisk salat, diverse frisk grønt og en god dressing. Noget af en moppedreng, men hun kom lige fra ridehallen, og hun var meget sulten.

Det hele gled ned, og dommen var klokkeklar: Det smager godt!

Vi andre valgte pizzaer, en Hawaii med skinke og ananas (49 kr.) til Amalie samt en Vesuvio med skinke, pepperoni og cocktailpølser og en Amigo (mexicansk) med kebab, pepperoni, chili, hvidløg og jalapeno til 45 og 57 kr. til den mere modne del af smageholdet.

Den fåmælte unge kvinde ved skranken meddelte på forespørgsel, at de mexicanske udgaver var lidt stærkere.

Det tør siges. Flammerne stod formeligt ud af munden på os, og Amalie måtte krybe til håndvasken for at slukke efter med iskoldt postevand. Men så kan vi jo lære det.

Dåseananas

Vesuvioen var ganske normal standard med ikke voldsomt meget fyld af den ikke for gode kvalitet. Hawaiien var i samme kategori, blot forsynet med meget få stykker af dåseananas. Der var ikke meget hula-hula over den.

Tre små stjerner

Sammenlagt kan man sige, at pizzaerne var kendetegnet ved tynde og ikke særligt sprøde bunde, ikke meget og ikke særligt godt fyld, hverken det tekniske eller kunstneriske indtryk råbte på de høje karakterer.

De tre små stjerner bliver reddet hjem af rullekebabben, mens man undrer sig over, hvorfor man ikke gør sig lidt mere ulejlighed med at tilberede produkter, der skiller sig ud fra den grå masse.

Så svært kan det vel heller ikke være?

Faktisk er der jo pizzeriaer i området, der gør det ganske udmærket - og lige præcis gør den lille forskel, der løfter dem op over almindeligheden og ligegyldigheden.

Leveret af: Internetavisen Jyllands-Posten Print artikel Send artikel
fakta
Beder Pizza- og kebabhus
Kirkebakken 4
8330 Beder
Tlf. 8693 8877

Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide