Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
D's Sandwich & Pizza
Foto: Ole Lind
Dus med Ds ...næsten
07-05-2007
Ds er pizza og sandwich på den mere trendy facon, men konceptet holder ikke helt
Ds ligger midt i Jægergårdsgade, hvor der er masser af konkurrence på drengen, både når det gælder restauranter, pizzeriaer, asiatisk og klassiske værtshuse.
Så derfor er det selvfølgelig klogt at forsøge at skabe sig et koncept, som skille én ud fra mængder, og det forsøger Ds da også på. Uden at det lykkes helt.

Der er pænt og nydeligt inden for. Sådan lidt i den minimalistiske stil med trendy blade og fladskærm på væggen.

Der er et pænt udvalg af Søbogaards økologiske drikke, diverse kaffer og titler på pizzaerne (i prislaget 54-65 kr.) som den med skinke, den sunde, grækeren, den lækre, den med fisk osv.

Fint nok.

Vi afstod nu fra pizza-konceptet, for vi var kommet for at smage på sandwicher.

Dem er der ni forskellige af til enhedsprisen 39 kr. Titlerne på de enkelte sandwicher er så enkle, som de kan være: parmaskinke, vegetar, kylling, hellefisk, orientalske rejer, 3 oste...med lidt uddybende undertekst.

Valgene faldt på kylling og bacon, kalkun og bacon samt den lokkende med orientalske rejer. Desværre var der ikke mere kalkun, så det blev til to gange kylling.

Tilberedt fra bunden

Alle tre sandwicher blev tilberedt fra bunden, og det er i sig selv et godt tegn. De lune brød var i den lettere genre, men af god kvalitet.

Det kneb mere med fyldet. Kyllingekødet var til den let smuldrede side, der var en overmagt af pickles (syltede agurker), der var sparet en del på pestoen, og selv om det hele lød godt og egentlig også så godt ud, så var det endelige resultat lidt skuffende.

Det virkede, som om man har en manual, og at der ikke rigtig er plads til at fravige den.

Og så kan man vel tillade sig at sige, at det kniber lidt med sammenhængskraften, når man blander artiskok og pesto ind i en gang orientalske rejer med sambal oelek, honning og ananas. Det er i hvert fald en form for fusionskøkken, jeg ikke før har været ude for.

Der var et bjerg af rejer, de frosne fra havene omkring Grønland. Her ville kinarejer/tigerrejer have passet bedre til det orientalske set-up, men sådan skulle det nu ikke være.

Alt i alt syntes vi, at det samlede indtryk var lidt tørt, lidt for salt og lidt for kedeligt, så vi drysser ikke mere end lige akkurat tre stjerner ud til Ds, der nok lige skal gå ind og rette nogle detaljer, inden de bliver dus med fastfood-patruljens kritiske medlemmer.

Leveret af: Internetavisen Jyllands-Posten Print artikel Send artikel
fakta
D's Sandwich & Pizza
Jægergårdsgade 54
8000 Århus C
Tlf. 7372 0000
Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide