Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
Skåde Pizzeria
Skåde scorer!
14-05-2007
Skåde Pizzeria serverer suveræne pizzaer med sprøde bunde af god pizzadej, masser af lækkert fyld og god smagsbalance.
Skåde Pizzeria ligger lige over for SuperBrugsen og ved siden af Skåde Bodega i et af de små butikscentre, som man finder i de århusianske forstæder. Det er langt mere reglen end undtagelsen, at hvert center har sit eget pizzeria, og tak for det, hvis de ellers leverer varen.
Det gør man i Skåde Centret. Pizzeriaet som sådan gør såmænd ikke meget væsen af sig. Det ligner de fleste andre pizzeriaer med slidte ugeblade, et par borde og populær musik.

Primært et afhentningssted, men vi blev nu i butikken for at nyde pizzaerne direkte fra ovnen.

Mette og Søren er nye medlemmer af patruljen, men de er erfarne pizza- og fastfood kendere, så de rystede ikke på hænderne, da de valgte henholdsvis Skåde Special og Super Pizza til 70 og 60 kr. Specialudgaven er også kortets dyreste billigst er den klassiske Margherita til 35 kr.

Selv tog jeg en Manzo, også til 60 kr., samt til observatøren en Prosciutto (italiensk for skinke) til 45 kr.

Serveret på porcelæn

Pizzaerne blev serveret på hvide porcelænstallerkener med samt rigtigt bestik, og det er jo sjovere end at spise direkte fra pappet. Vi fik tilbudt ekstra hvidløg/chili som regel et godt tegn.

Det skulle hurtigt vise sig, at de gode takter fortsatte.

Pizzaerne var rygende varme og velkrydrede, da vi satte dem på bordet og gik i gang.

Mettes Special var fyldt med kebab, pepperoni, skinke, oksekød, bacon, løg, champignon og rød peberfrugt suppleret med en god tomatsovs, god og rigelig ost samt et smukt og veldoseret drys af oregano. Sørens var i næsten samme voluminøse udgave med en række af de samme ingredienser samt et skud gorgonzola.

Og de to lidt mere beskedne Manzoen med peperoni og oksekød samt Prosciuttoen med (naturligvis) skinke og champignon levede op til standarden.

Ingen af os kunne spise op, så resterne blev uden vrøvl, men tværtimod med et smil, lagt i papbakker og taget med hjem til de unge studerendes madpakker.

Over gennemsnittet

Det her er pizzaer over gennemsnittet. Der er ikke sparet på fyldet, bundene er af ypperste kvalitet og velhævede, det hele er sprødt og tilpas bagt, smagen er i harmoni og har præcis det touch, der gør, at man siger til sig selv, at her har vi den ægte vare.

Skåde Pizzeria har i alt 27 forskellige pizzaer på programmet inklusive børnepizzaer, desuden kan man få salater, pasta, sandwich og burgere, så man behøver ikke sulte i Skåde og omegn.

Betjeningen er yderst venlig og smilende, man føler sig godt tilpas, mæt og glad, så der er ingen tvivl om, at Skåde Pizzeria skal have fire fortjente stjerner.

Leveret af: Internetavisen Jyllands-Posten Print artikel Send artikel
fakta
Skåde Pizzeria
Skådecentret
8270 Højbjerg
Tlf. 8627 0844
Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide