Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
Liv's Sandwich
Foto: Mathilde Bech
Lidt mere fantasi, tak
02-07-2007
Byens Smørrebrød og Byens Sandwich er blevet til Liv's Sandwich, men det gør nu ikke den store forskel.

Den har ligget der, så længe man kan mindes...Byens Smørrebrød. På Sønder Allé, lige om hjørnet ved Park Allé. Det var her, man kunne hente klassisk smørrebrød, højt og mindre højt belagt, ligesom man kunne få sig en madpakke.Man fulgte imidlertid tidens trend og begyndte også at kalde sig Byens Sandwich. Nu er der kommet en ny ejer, og han har valgt at kalde stedet Liv's Sandwich.


Men bortset fra navneskiftet er der ikke sket det store. Menukortet er stadig det samme som før og man fornemmer i øvrigt ikke, at der er rykket rundt på ret meget - selv om der er sket en vis modernisering af indretningen.


Det er stadig muligt at købe dansk smørrebrød, men ellers er udvalget sandwich i forskellige udgaver og med valg mellem forskellige brødtyper. Der er kebab. Og der er pølsehorn.


Det gennemsnitlige prisniveau bevæger sig i området 30-40 kr., og det er i den rimelige ende af skalaen.


Fin service

Vi blev venligt modtaget, da vi dukkede op en tirsdag aften ved 18-tiden.

Der var lidt smørrebrød tilbage i kølemontren, men det sprang vi nu over til fordel for sandwich og kebab.

Camilla sprang på sandwich med tunsalat, mens jeg tog den med roastbeef (begge 30 kr.). Rasmus valgte den alternative vej og bestilte en rullekebab med kylling (35 kr.). Det hele blev tilberedt frisk fra køl og serveret på papbakker ved den høje disk med udsigt til trafikken på Sønder Allé. Sammen med cola og kildevand til 15 kr. stykket.
Kebab'en var ikke epokegørende. Fladbrødet havde fået en tur i mikrobølgeovnen, og det gjorde ikke den store forskel. Det var til den større side og meget anonymt. Det samme kan siges om indholdet, som Rasmus meddelte, at han havde fået i absolut bedre udgaver andre steder. Camilla havde svært ved at styre tunsalaten, som var til den meget flydende side, nærmest en tunsauce, som havde det med at flyde ud over sine bredder. Smagsmæssigt syntes hun heller ikke, at der var så meget at råbe hurra for, og hun endte med at levne en pæn del. Min egen roastbeefsandwich bestod af skiver af roastbeef til den absolut grå side, remoulade, syltet agurk og ristede løg. Og det er naturligvis på sin vis en klassisk dansk servering med rødder i smørrebrødet, men her fungerede det ikke rigtigt.

Pænt og traditionelt

For dem, der går efter det sikre, det klassiske og det almindelige, kan man sagtens anbefale Liv's Sandwich, som holder sig på den slagne vej. Men særligt spændende er det nu ikke, nærmere lidt kedeligt og uinspireret. Må vi stilfærdigt foreslå lidt mere spræl og lidt mere fantasi i baren - og måske nogle alternativer til det gængse og sikre. Her og nu kan vi ikke give mere end to stjerner.

Leveret af: Internetavisen jp.dk Print artikel Send artikel
fakta
Liv's Sandwich
Sønder Allé 2
8000 Århus C
Tlf. 8613 2720
Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide