Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
Pizza Huset
Foto: Martin Haglund
Sød pizza
18-09-2007
Pizza Huset er ikke særligt stort - nærmest kun et hul i muren - men kvaliteten og betjeningen er i orden.
Det var en lille folder lagt på Anne Marie og Thomas' dørmåtte i ejendommen nede omkring den anden ende af Frederiks Allé, der bragte os på sporet af Pizza Huset. For det meget lille sted gør ikke meget væsen af sig med den beskedne facade og de lidt trange pladsforhold. Men duften var indbydende, betjeningen venlig, og der gik ikke lang tid fra bestilling til eksekvering, så vi kørte forventningsfulde derfra med de tre italienske varianter.

Der er 45 forskellige pizzaer at vælge imellem inklusive børnevarianterne og sortimentet af amerikansk deep pan. På programmet står også pasta, grillkylling, kebab og sandwich.

Pæne pizzaer
Anne Marie var meget sulten og valgte den ene af de tre calzone (indbagte) udgaver; nemlig den med spaghetti og kødsauce (55 kr.), mens Thomas gik efter ”Pizza Huset” med oksekød og stærk salami (60 kr.), mens jeg selv tog en klassisk ”Quattro Stagioni” (de fire årstider) med oksekød, champignon, pepperoni og skinke (55 kr.). Pizzaerne præsenterede sig flot, da vi pakkede dem ud. Tilpas meget fyld, en generel flot farve og en god duft. Calzonen var en enkel, men smuk dekoration, som lige gav den et ekstra løft.

Bundene var gode med en gennembagt og tilpas farvet og sej bund, sprød kant, hverken for tyk eller for tynd og ægte pizzasmag.

Sukker i saucen?
Smagen var også i orden... og dog. Efter de første par bidder kiggede vi på hinanden, smagte igen, og vi var ikke i tvivl. Fyldet havde en let sødlig smag, som vi ikke kunne identificere nærmere. Kommer man lidt sukker i saucen for at intensivere smagen? Hvis man gør, så lad være i fremtiden og skru i stedet lidt op for hvidløg og oregano. Smagen var især gennemtrængende i calzonen, så det er sandsynligvis saucen, den er gal med.

Og nu vi er ved calzonen: Der var rigeligt med spaghetti, men den forekom lidt ”splattet”, som Anne Marie udtrykte det.

Slikagtigt
Det generelt positive indtryk blev, som man kan forstå, lidt misfarvet af den let vamle og slikagtige smag, men alligevel ikke værre, end at vi giver tre stjerner og en anbefaling. Men til vore venner i Pizza Huset: Smag lige på saucen.


Leveret af: Internetavisen jp.dk Print artikel Send artikel
fakta
Pizza Huset
Frederiks Allé 81
8000 Århus C
Tlf. 86 18 18 77

Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide