Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
Bella Napoli
Foto: Martin Kurt Haglund
Pæn pizza
11-12-2007
Bella Napoli i Højbjerg er en solid pizza-butik - med plads til flere overraskelser.
Historien fortæller os, at den første pizza blev bagt i Napoli, og selv om mange bestrider det, er der bred enighed om, at netop Napoli er pizzaens vugge.


Så at kalde sin pizza-restaurant for Bella Napoli kræver selvfølgelig sin mand, også selv om han og hans kompagnoner næppe kan kalde sig italienere. I hvert fald har Bella Napoli i en årrække betjent kunder i Højbjerg-Skåde området fra forretningen på hjørnet af Rosenvangs Allé og Oddervej. Og kunder er der åbenbart en del af. I hvert fald var der temmelig mange på pizza-jagt denne søndag eftermiddag ved 17-tiden, mens regnen skyllede trøstesløst ned i voldsomme mængder.

Ovn på højtryk

Men pizza-ovnen var i gang på højtryk, og det varede nøjagtig 15 minutter som meddelt i telefonen, da vi bestilte, til vi fik udleveret vore færdigbagte pizzaer i de kendte standardbakker inklusive et bæger ekstra hvidløg på husets regning.

Udvalget er, som den slags plejer at være. Pepperoni, skinke, oksefilet, kylling, pølse, rejer, tun og ansjoser samt diverse grøntsager som rød peber, løg og champignons. Alt samme i forskellige variationer over stort set det samme tema.

Prismæssigt ligger vi i den lavere ende, uden at standarden af den grund er ringere end de fleste andre steder.

Julie bor i nærheden og har en vis veneration for netop Bella Napoli, selv om der er en del skarpe konkurrenter i nærheden. Hun valgte en af sine favoritter; nemlig pepperoni (49 kr.), dog med fravalg af ananas, som hun lige som så mange andre har svært ved at se fornuften af på en pizza.

Ellers prøvede vi at komme nogenlunde rundt i mulighederne med en Bella Napoli (55 kr.) med skinke, pølse, bacon og oksekød, en calzone special (49 kr.) med skinke, champignons og rejer samt en filetto (55 kr.) med oksefilet og gorgonzola.

Sammenfattende kan man sige, at alle pizzaer var tilberedt af en meget god dej, som havde en helt rigtige pizza-struktur med en sprød bund og en sej krumme. Der er noget at bygge på her.

Kig på fyldet

Og netop dér burde de gode mennesker på Bella Napoli måske lige overveje, om man ikke kunne opgradere fyldet en kende. Der er ikke noget i vejen med det som sådan, men skinken kunne godt være af bedre kvalitet, og det samme kunne pølsen sådan set også.

For vores skyld kunne man godt lægge en femmer på de yderst rimelige priser, hvis man samtidig løftede fyldets kvalitet. For grundlæggende laver man gode pizzaer på Bella Napoli, betjeningen er overordentlig venlig og service-minded, og det er i bund og grund et dejligt sted at komme.

Vi giver med glæde tre stjerner og vores anbefaling. Med et kvalitetsløft på fyldet skulle de fire stjerner være sikre næste gang.
Leveret af: Internetavisen jp.dk Print artikel Send artikel
fakta
Bella Napoli
Rosenvangs Allé 258
8270 Højbjerg
Tlf. 86 27 69 98
Åbent alle dage 16-22
Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide