Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
Remo's
Remo's Dobbelt-Remo-Original-burger med 200 gram oksekød. Foto: Anders Find
Ikke bare burger
22-01-2008
Burgerne suppleres af stegt flæsk og persillesovs på Remo's omfangsrige menukort.
Det er som at køre rundt i Sønderjylland, når man skal finde Remo's i Langenæskvarteret. Her er en Åbenrågade, Augustenborggade, Haderslevgade, Tøndergade, Tinglevgade og så selvfølgelig Sønderborggade, hvor den forholdsvis beskedne grillbar har til huse.

??Men man skal ikke skue hunden på hårene, for selv om lokalet ikke er voldsomt stort, så er det utroligt, hvad der tilbydes.

Pænt udvalgDer er et pænt udvalg af klassiske burgere, men dertil kommer så et klassisk pølsesortiment, sandwich, diverse grillmenuer, pita, varme retter, pasta - og så ”Dagens ret”, der er forskellig fra dag til dag. Desuden tilbydes mad ud af huset til større og mindre arrangementer med smørrebrød, platter, lune retter og buffet.

Dagens ret annonceres i øvrigt en måned ad gangen - og der er en imponerende variation af retter fra det, man engang kaldte det borgerlige danske køkken: Mørbradbøf, forloren hare, bøf med løg, farseret porre, skipperlabskovs, stegt flæsk med persillesovs, benløse fugle, millionbøf, karbonade og medister - for blot at nævne nogle af mulighederne.

Vores hu stod nu til burgerne, som loves tilberedt med rent oksekød, frisk salat og hjemmebagt brød, så vi bestilte forventningsfuldt tre forskellige udgaver. Thomas var gammelsulten og nysgerrig, så han kastede sig dristigt ud i burger-kortets absolutte topnummer: en dobbelt Remo Original med hele svineriet til 75 kr.

Kylling til kvinderAnne Marie fulgte sin kvindelige intuition og valgte burgeren med kylling til 41 kr. i den almindelige udgave, mens jeg selv tog en klassisk Remo Bacon/Cheese, også i standardudgaven, her til 43 kr.

Bøfferne kom på grillpladen, mens kyllingefileten (til Anne Maries skuffelse) fik en tur i frituren.

Det hele blev pakket ind i termoposer og bragt med hjem, hvor vi åbnede for herlighederne.

Åbningsceremonien blev skæmmet lidt af det kunstneriske indtryk, som bestemt ikke fik dommerne til at uddele topkarakterer.

Det hele rodede lidt for meget rundt og gav et let snasket førstehåndsindtryk.

BurgersmagTil gengæld var smagen den klassiske og ægte burgersmag. Bøfferne smagte godt og havde en fin skorpe - og kyllingen gled trods frituren også ned.

»Det smager bedre, end det ser ud,« roste Thomas, der kaldte sin burger for »en rigtig god burger med den rigtige burgersmag.« Det samme kan jeg roligt sige om min egen med sprød bacon og også her frisk salat.

Og selv om de lovede rødløg i dagens anledning var skiftet ud med almindelige rå løg, gjorde det ikke nogen skår i glæden. Er man til klassisk grillbar med en snert af det hjemmelavede, så er Remo's et fornuftigt bud. Der er tre stjerner til Remo's.
Leveret af: Internetavisen jp.dk Print artikel Send artikel
Fakta
Remo's
Sønderborggade 9
8000 Århus C
Tlf. 86 14 70 62
Fax 86 14 70 61
Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide