Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
Liberta
Foto: Martin Kurt Haglund
Veri, Veri almindelig
29-01-2008
Libertá rammer den gennemsnitlige standard for pizza og kebab - men laver en fin burrito.
Der er gang i den hos Libertá i Veri Center i Risskov selv en råkold mandag aften i januar ved 19-tiden, da en god del af centrets butikker ellers er lukkede. En lind strøm af kunder, hvoraf de fleste fornuftigvis har ringet i forvejen og bestilt, så varerne står klar til afhentning.

Vi andre kommer jo susende uanmeldt, og så må det tage den tid, det tager. I dette tilfælde varede det 26 minutter fra bestilling til afgang, men da vi var blevet forberedt på 25 minutters ventetid af den meget servicemindede betjening, vidste vi jo, hvad klokken havde slået.

Nu besværliggør det også proceduren en kende, når man bestiller ene forskellige varer - foruden pizza så også rullekebab og burrito.

Men det gik, og vi forlod lokalet (som er forholdsvis stort med en stribe små borde og en udsmykning, der er både spansk, græsk, italiensk og ægyptisk) i god ro og orden.

Burrito bedstJulie, der har udviklet et dybt og indgående kendskab til den århusianske rullekebab, skulle naturligvis teste Libertás udgave af denne mellemøstlige specialitet og naturligvis i udgaven med oksekød. En stor og flot sag til 50 kr.

Signe, der også har sine præferencer, tog sig af en burrito (mexicansk hvedepandekage med fyld), her i kyllingeudgaven til 69 kr.

Desuden valgte vi to pizzaer - en Pavarotti (opfindsomheden fejler ikke noget!) med skinke, oksekød, bacon og (meget lidt) pepperoni til 50 kr. samt en Speciale med oksefilet, løg, oliven og bacon til 55 kr. Desuden en stor cola til 30 kr. Libertá sælger også rødvin ud af huset til 60 kr. flasken.

Lad os tage det kedelige først: Vi var ærligt talt ikke imponerede over pizzaerne. Bundene var til den tørre og triste side og manglede den klassiske pizzasmag og det rigtige pizzabid. Fyldet også i den standardprægede afdeling, og der fornemmedes en underliggende kunstig smag, som vi ikke rigtigt kan identificere.

Til gengæld var Julie godt tilfreds med sin rullekebab, som var stor og god med pænt fyld i godt brød med fin dressing og godt med salat.

Og så var der burritoen, som var rigtig lækkert krydret med blandt andet rød peber samt saftigt kyllingekød, smeltet ost, salat og små stegte kartofler som tilbehør samt ekstra sauce til at dyppe i. Absolut aftenens topscorer.

GennemsnitsoplevelseAlt i alt kan man konkludere, at Libertá gav os en gennemsnitsoplevelse af den slags, der udløser tre stjerner. Pizzaerne har vi fået bedre andre steder i byen, mens rullekebaben og især burritoen trækker op ad. Betjeningen er absolut venlig og forekommende, og den slags hjælper jo også altid på det gode humør.

Ved hjemkomsten sammenlignede vi i øvrigt de priser, der fremgår af Libertás menukort, og det beløb, vi rent faktisk kom af med. Ved hjælp af en pålidelig lommeregner fandt vi ud af, at vi retteligt skulle have betalt 254 kr. Vi kom af med 270 kr., men priserne er måske blevet reguleret, siden menukortet blev trykt?

Lars Thomassen med ekspertstøttefra Julie og Signe

jpaarhus@jp.dkLeveret af: Internetavisen jp.dk Print artikel Send artikel
fakta
Liberta
Frijsenborgvej 5
Veri Center
8240 Risskov
Tlf. 86 21 78 98
86 21 78 88
www.liberta.just-eat.dk

Åbent mandag-torsdag 11-22, søn- og helligdage 13-22

Prisniveau: 25-79 kr.

Bonusinfo:

Frokosttilbud 11-16

Levering: Ja

Ventetid: 26 minutter

[x] [x] [x]

Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide