Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
La Casa
Der er meget mad på tallerknen hos La Casa. Foto: Sanne Vils Axelsen.
Mexicansk mandemad
08-04-2008
Der er ris, bønner og kød for alle pengene på La Casa - en blandet landhandel af italiensk, mexicansk og amerikansk.
Herreholdet tog på tur ud ad Skanderborgvej til det lille sted La Casa stik syd for Viby Torv, som reklamerer med italiensk, mexicansk og amerikansk køkken. Det italienske skyldes et pænt udbud af pizzaer og pastaretter i et yderst fornuftigt prisleje, det amerikanske også af pizzaer, men her i en lidt dyrere deep pan-version. Og så er der den mexicanske del af køkkenet, som vi havde besluttet os for at teste.

En solid omgang
Drengene var til solid mandemad, og det var lige, hvad de fik. Rasmus havde svært ved at stå for tortillaen med det fyrige navn Chimichanga med oksekød (54 kr.), mens Thomas gik på en enchilada (majstortilla) med kylling (51 kr.), mens jeg selv valgte en burrito (hvedemelstortilla) med oksekød (54 kr.). Til alle tre valg hørte mexicanske ris og bønner.

Det hele blev leveret i alubakker med låg samt et udvalg af dips i både den stærke og lidt mildere ende samt poser med lune nachos (majschips).

Salat og den slags pjat var der ikke noget af, men til gengæld var der så meget mad, at det faktisk kun var Thomas, der kunne spise op.

Tortillaerne - de mexicanske pandekager - var rullet sammen om fornuftigt fyld og forsynet med et tykt lag smeltet ost på toppen og (vistnok) en skefuld cremefraiche. Ved siden af lå brune krydrede ris med flot bid og en tilpas smag af chili.

Synsindtrykket var til den kedelige side, og anretningen vil det være svært at kalde just elegant, men smagen var faktisk ikke så tosset.

Saftig kylling
Thomas' kylling var saftig med god smag og fra forskellige udskæringer af kyllingen, næppe noget industriprodukt. Oksekødet i Rasmus' og mine pandekager var af den trevlede slags, som det skal være i denne sammenhæng. Rasmus kunne godt have tænkt sig en stærkere krydring, men var godt tilfreds. Også fordi der var godt med ost på.

»Det smager egentlig meget godt, men jeg mangler den dér wauw-effekt,« var kommentaren, og den var egentlig meget passende for alle tre retter.

Så konklusionen er, at man får meget mad for pengene, når man går mexicansk på La Casa, det, man får, er i orden, betjeningen er venlig og sympatisk, og man bliver i hvert fald mæt.

Der er tre stjerner til La Casa og en varm anbefaling.
Leveret af: Internetavisen jp.dk Print artikel Send artikel
fakta
La Casa
Skanderborgvej 206
8260 Viby J
Tlf. 86 14 89 17
Åbent mandag-fredag 11-14 og 16-22, lørdag-søndag 16-22
Prisniveau: 25-60 kr.
Bonusinfo: Frokosttilbud
Levering: Ja
Ventetid: 18 minutter

Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide