Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
H B Kebab
Fem minutter, så er der serveret.Velbekomme. Foto: Ilan Brender
Besøg bare basaren
09-09-2008
Take-away: Der er mange muligheder for smagsløgene i Bazar Vest. Rullekebabben fra H B Kebab er bestemt værd at sætte tænderne i.

Vi troede, vi var i god tid, for på indgangsdøren til Bazar Vest i Brabrand står det tydeligt, at markedet lukker kl. 18 og restauranterne kl. 21. Men sådan var det ikke hos H B Kebab.

Her lukker man butikken kl. 18, men selv om vi ankom få minutter i lukketid, gik de venlige mennesker alligevel i gang med at tilberede tre rullekebabber til os - og de tilbød generøst, at vi bare kunne sætte os ved at af bordene og nyde rullerne i ro og mag.

H B Kebab (der står også Indisk restaurant på skiltet, men vi er nu mere i den tyrkiske afdeling), gør ikke meget væsen af sig.

Man kan vælge mellem den klassiske rullekebab til 35 kr. og en fire-fem menuer i prislaget 45-55 kr. De sidste var der ikke mulighed for at nyde på dette fremskredne tidspunkt, så de må vente til en anden gang.

Rigelige mængder
Til gengæld var det stor tilfredshed med kebabberne. De er store. Der er rigelige mængder af friskskåret kød fra det roterende spid. Kødet er saftigt og lækkert og har en god konsistens.

Der er pænt med grønt i de stramtrullede ”pandekager”, som holder fint på fyldet, der ellers godt kan have en tendens til at vælte ud over bord og bukser.

Stærke sager
Vi blev spurgt, om vi ville have rullerne med chili, og vi sagde ja tak.

Og tak for en chili. Den smagte igennem og prikkede på tungen, men ikke mere, end hærdede prøvespisere kan klare.

Der blev tygget godt og grundigt, og der var gennemgående tilfredshed med det meget mættende måltid. Søren afveg dog lidt fra den almindelige mening ved at udtale, at han syntes, han havde fået kød med mere smag ”inde i Århus”.

Det får være.

Vi to andre var ikke i tvivl om, at de her rullekebabber ligger i den absolut bedre ende, og da vi var det urokkelige flertal, bliver resultatet fire fortjente stjerner til H B Kebab.

For maven og øjnene
Inklusive to kildevand og en cola nåede den samlede regning op på beskedne 135 kr. Oven i får man så masser af orientalsk markedsstemning i Bazar Vest (hvis man husker at komme i god tid inden kl. 18). Man bliver mødt med stor venlighed, åbenhed og mange smil. Så tag bare i Bazar Vest. Der er noget for både maver og øjne.

Og hos H B Kebab er der også tyrkisk tv på den store fladskærm. Vi så optagelser fra et tyrkisk bryllup i - af alle steder - Vienne i Frankrig.


Leveret af: Internetavisen jp.dk Print artikel Send artikel
fakta
H B Kebab
Bazar Vest

Edwin Rahrsvej 32

8220 Brabrand

Tlf. 8613 0060

Åben tirsdag-søndag 10-18

Prisniveau: 35-55 kr.

Bonusinfo: Basarstemning

Levering: Nej

Ventetid: Fem minutter
Guide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide