Til forsiden af aarhusportalen.dk
Til forsiden
guide til oplevelser i Østjylland
Menu
Kunst & udstilling
Musik
Scene
Guides
Spiseguiden.dk
FastfoodGuiden
Attraktioner
Highlights
Annonce
Marmaris Pizza & Kebab
Måske skulle Marmaris overveje at peppe sit repertoire op med noget, der udfordrer vore smagsløg og øvrige sanser noget mere, lyder rådet til Marmaris i Bruuns' Galleri. Foto: Ilan Brender
Mellemgod Marmaris
07-10-2008
Fastfood: Marmaris i Bruuns' Galleri leverer klassiske pizzaer, kebab og pitaer i det pæne mellemleje - og så heller ikke mere.

Marmaris Pizza & Kebab ligger centralt placeret i Bruuns' Galleri i den side, der vender ud mod M. P. Bruunsgade, tæt ved biografen.

Lokalet er pænt og nydeligt, der er en del siddepladser, og skal man en tur i biffen eller trænger til at få depoterne fyldt op efter intensiv shopping, så kan man sagtens nappe sig en pizza eller rullekebab her.

Vi dukkede op en mandag sidst på eftermiddagen, hvor travlheden ikke var voldsom, men der var dog en del gæster - her i blandt en del børn, der med synlig fornøjelse guffede i sig og skyllede efter med cola.

Holdet, der denne gang bestod af to debutanter, Bettina og Niels, der begge læser matematik, tog et hurtigt vue over menukortets muligheder, som ligner det, man ser på de fleste etablissementer af samme art.

Der er 24 pizzaer at vælge imellem, og bortset fra at en del af dem har tyrkiske navne som Eze, Alanya, Sivas, Anatolie og Ottoman (!), så er indholdet det gængse.

Ud over pizzaerne er der diverse kebabretter - rulle og pita.

Bleg pizza
Niels valgte pizza, De 4 årstider, som i Marmaris' version består af oksekød, rejer, kalkun og champignons. Den koster 65 kr., og det er alt taget i betragtning i overkanten for en meget bleg pizza med et ikke særligt ophidsende fyld.

Det hele var lidt for fersk i både udtryk og smag og ikke nogen mindeværdig oplevelse.

Okay kebab
Bettina tog en rullekebab og var faktisk godt tilfreds. Kødet var måske til den tørre side, men der var godt med frisk salat og grønt, og brødet var, som det skulle være. Rullekebaben koster 40 kr., som menu 54 kr.

Min egen pita kebab kostede det samme og havde samme indhold - her bare i et udmærket pitabrød.

Normal standard
Det hele var, kan man sige, pænt uden at være prangende. Dansk (tyrkisk?) normal-standard, og det er godt nok, hvis man bare skal have stillet sulten, når man alligevel er på disse kanter.

Men nogen gastronomisk oplevelse var det nu ikke. Marmaris er vel opkaldt efter den tyrkiske badeby af samme navn, hvor man ud over de gode strande og et muntert natteliv også skulle kunne opleve en eksotisk basar.

Måske skulle Marmaris overveje at peppe sit repertoire op med noget, der udfordrer vore smagsløg og øvrige sanser noget mere.

Det her rækker ikke ud over den rutinemæssige præstation - men udløser tre stjerner for en gennemsnitlig oplevelse.


Leveret af: Internetavisen jp.dk Print artikel Send artikel
fakta
Marmaris Pizza & Kebab

Bruuns' Galleri,

M. P. Bruunsgade 25

8000 Århus C.

Tlf. 86 20 17 18

Åbent mandag-fredag 11-20, lørdag 11-17.30

Prisniveau: 45-65 kr.

Bonusinfo: Forholdsvis mange siddepladser

Levering: Nej

Ventetid: 11 minutterGuide
Spiseguiden.dk
Restauranter, caféer, take-aways og catering. Nyt gastronomisk univers
Anmeldelser
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelse
Samlet oversigt over restaurationsanmeldelser Spiseguiden.dk.
Aarhusportalen
Om guide.dk - Personoplysninger - Ophavsret - Annoncering - Kontakt
© Copyright 2006 - Portal Danmark - Grøndalsvej 3 - 8620 Viby J Ajour CMS | Itide